Katrien uitgenodigd voor Ronde Tafel Werkbaar Werk

 

Werkbaar werk staat hoog op de agenda in Vlaanderen 

Om het nieuw actieplan werkbaar werk concreet vorm te geven, organiseerde de SERV in samenwerking met het kabinet Werk en het departement Werk en Sociale Economie (WSE) een aantal ronde tafels. Via deze ronde tafels willen ze vernemen hoe organisaties en ondernemingen aan de slag gaan om werkbaar werk te bevorderen en wat wel en niet werkt. Wat is een prioriteit om aan te pakken op de vloeren? Welke oplossingen zouden hét verschil kunnen maken? 

Katrien werd uitgenodigd voor de ronde tafel met HR-professionals, omwille van haar ruime ervaring met werkbaar werk projecten in KMO’s. 

In de Footsteps visie is een toekomstgericht HR-beleid per definitie welzijnsgericht. We maken onze slagzin ‘your concern for people is our business’ helemaal waar. We starten doorgaans met een werkbaarheidsscan (via gesprekken of onze zelfontwikkelde vragenlijst). Bedrijfsleiders krijgen zo een helder beeld van wat er goed en minder goed zit in hun organisatie. We werken verbeteracties op maat uit en zorgen ook voor de invoering en de opvolging. Het resultaat een versterking van het welzijn én de performantie in de organisatie.  

Onze klanten maken hiervoor gebruik van de werkbaarheidscheques en ontvangen tot 10.000 euro subsidie (60% van het projectbedrag). 

Je bent ondernemer en wil werk maken van werkbaar werk? Wij kunnen ondersteunen van A tot Z: aanvraag werkbaarheidscheque, offerte, meting van werkbaarheidsgraad, rapportering, acties op maat, opvolging van de veranderingen. 

Hier lees je meer over de Ronde Tafel Werkbaar Werk. 

Vorige
Vorige

Officiële start van Fatoesh bij Footsteps