Officiële start van Fatoesh bij Footsteps

 

Ik ben Fatoesh Vandenbussche, een 23-jarige bedrijfspsychologe en sinds augustus 2021 vervoeg ik officieel het Footsteps team. Hierbij neem ik jullie even mee in mijn loopbaanbeslissing: Hoe ben ik bij Footsteps terecht gekomen en waarom maakte ik de beslissing om het Footsteps Team halftijds te vervoegen?

Afbeelding1.png

Stage in het kader van de opleiding bedrijfspsychologie

In het kader van mijn opleiding bedrijfspsychologie aan de UGent kreeg ik in september 2020 de kans om 6 maand stage te lopen bij Footsteps Group. Deze periode was enorm leerrijk, uitdagend en bracht me enkele nieuwe inzichten bij. Na de stage was het voor mij duidelijk dat ik mijn carrière graag in het vakgebied van consulting zou uitbouwen. De familiale sfeer binnen het Footsteps team en de gedrevenheid zorgden ervoor dat ik me zowel persoonlijk alsook professioneel verder kon ontplooien. De focus op het evidence-based werken met de duidelijke vertaalslag naar de praktijk, zijn zaken waar ik persoonlijk veel belang aan hecht.

Periode als jobstudent

Na mijn stageperiode besloot ik om het team als jobstudent te vervoegen. Er werd gekozen voor het statuut van jobstudent omdat ik zo flexibel ingezet kon worden in drukkere periodes en ik daarnaast ook mijn master bedrijfspsychologie kon afronden.

Halftijds het Footsteps Team vervoegen

Na het behalen van mijn diploma bedrijfspsychologie kreeg ik de kans om “officieel” aan de slag te gaan bij Footsteps. Door mijn stageperiode en mijn periode als jobstudent weet ik bovendien al heel veel over het reilen en zeilen binnen Footsteps. Om heel eerlijk te zijn, heb ik geen seconde getwijfeld. Zowel jobinhoudelijk alsook op persoonlijk vlak was er meteen een klik. Sinds 01/08/2021 ben ik halftijds aan de slag als Junior HR Consultant.

Ik koos ervoor om halftijds te werken en halftijds te studeren. Mijn zin om bij te leren en mijn kennis verder uit te bouwen is namelijk nog niet gestild. Op 27 september 2021 start ik met de verbredende master bedrijfseconomie. Deze opleiding biedt een mooie aanvulling op mijn huidige diploma. Doorheen deze opleiding zal ik mijn economische kennis verder ontwikkelen en zal ik ook een dieper inzicht verwerven in de bedrijfseconomische beslissingen, interne structuren en processen die een bedrijf in staat stelt om de doelstellingen te bereiken. Ik geloof erin dat met deze opleiding ook binnen Footsteps een meerwaarde kan bieden. Het feit dat ik doorheen mijn opleiding ook halftijds in het werkveld sta, zie ik als een opportuniteit om de theoretische inzichten ook meteen de koppelen aan de praktijk.

Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik de kans krijg om halftijds aan de slag te blijven als Junior HR-Consultant binnen Footsteps, in combinatie met mijn studie bedrijfseconomie aan de UGent. Één ding is zeker. Het wordt een druk, maar zeer boeiend jaar!

Vorige
Vorige

Verwelkoming Eline & Lize

Volgende
Volgende

Katrien uitgenodigd voor Ronde Tafel Werkbaar Werk